Belangrijke informatie

Programma

Vanaf 21.00 uur is er een nazit met muziek. We maken er een gezellige avond van!

Kosten
De kosten voor de jeugdloop zijn € 2,-
De kosten voor de 7km loop zijn € 7,-
De inschrijving verloopt via inschrijven.nl, hier kan betaald worden met iDeal. 

Startnummers
Op vrijdag 9 augustus kunnen vanaf 18.00 uur de startnummers opgehaald worden bij MFC de Molenstreek.

Accommodatie/locatie
3 jaar geleden is het Multi Functioneel Centrum (MFC) de Molenstreek in Zevenhuizen geopend. Met de komst van deze prachtige accommodatie, hebben we ten opzichte van voorgaande edities een wijziging in de startlocatie aangebracht. De startlocatie van de 7 van 7huizen zal zijn:

MFC de Molenstreek, Oudestreek 8-A, 9354 AG te Zevenhuizen.

Deze accommodatie heeft voor ons evenement vele voorzieningen zoals kleedkamers, douches, terras en een hapje en een drankje. Ook is er een mogelijkheid om waardevolle spullen in bewaring te geven. Dit is op eigen risico.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom MFC de Molenstreek. Ter plekke wordt dit aangeduid met borden of er zal verkeersbegeleiding zijn. Parkeren is gratis en op eigen risico.

Aansprakelijkheid en privacy auteursrecht
De stichting 7 van Zevenhuizen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het kwijtraken van eigendommen, diefstal of vernieling.
Door deel te nemen aan de 7 van 7huizen, geef je toestemming om gefotografeerd te worden tijdens het evenement. De foto’s worden gepubliceerd op onze website, sociale media accounts, promotiemateriaal en mogelijk in de pers. 

Parcours
De jeugdloop zal gelopen worden over de ijsbaan aan de voorzijde van MFC de Molenstreek en bestaat uit 2 a 3 rondjes. Bij de langere afstanden van de jeugd, zal er ook door het parkje gelopen worden.

De 7km bestaat uit 2 rondes van 3.5km door het dorp en het parkje.

Tijdregistratie
GeVo-PST verzorgt de tijdregistratie. Bij alle afstanden wordt er gelopen met een chip, deze chip is aan de achterzijde van het startbewijs bevestigd.

Categorieën & prijzen
Uiteraard hebben we deze editie ook weer een mooi aandenken voor iedere deelnemer in de vorm van een medaille.
Daarnaast verdelen we nog een aantal prijzen per categorie.